Om cookies

  1. 1. Ägarinformation

    Den här webbplatsen tillhandahålls av:

    hvisk

    Ny Østergade 9, 4
    1101 Köpenhamn K.
    Danmark

    E-post: customerservice@hvisk.com

    Telefon: (+45) 31 10 22 20

  2. 2. Cookies
    1. 2.1. Webbplatsens användning av cookies

      En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att kunna känna igen din dator vid återkommande besök. Det finns inga personuppgifter sparade i våra cookies och de kan inte innehålla virus. Den här webbplatsen använder cookies till följande ändamål:

      • Teknisk funktionalitet så att vi kan komma ihåg dina inställningar
      • Trafikmätning så att vi vet hur många som besöker vår webbplats och kan dokumentera detta för annonsörer
      • Anpassning av annonsering så att vi kan visa dig de annonser vi tror är mest relevanta, och styra hur ofta samma annons visas.
    2. 2.2. Google Analytics

      Webbplatsen använder cookies från Google Analytics för att mäta trafiken på webbplatsen.

      Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    3. 2.3. Annonsnätverk

      Vi använder cookies till att registrera om du klickar på en annons. Den information vi samlar in använder vi till att anpassa annonser så att de är relevanta för dig baserat på innehållet på hvisk.com

      Annonseringen levereras via tredje parts annonsnätverk såsom Facebook och Google. Ingen personlig information 9PII) samlas in med syftet att dela den. Om du inte vill inkluderas i tredje parts annonsnätverk kan du välja bort dem allihop eller individuellt här: http://minecookies.org/fravalg

    4. 2.4. Hur du undviker cookies

      Se vägledning om hur du – helt eller delvis – undviker att ta emot eller radera cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

  3. 3. Användning av personuppgifter

    Personuppgifter lämnas aldrig vidare till tredjepart om inte du själv uttryckligen lämnar ditt samtycke till detta och vi samlar aldrig in personuppgifter utan att du själv har gett oss dessa uppgifter vid registrering, köp eller deltagande i en undersökning etc. Här samlar vi in uppgifter om namn, adress, postnummer, e-postadress, kön, ålder, intressen, åsikter och kunskaper om olika ämnen.

    Personuppgifter används till att genomföra det köp eller den tjänst som uppgifterna har samlats in i samband med. Uppgifterna används dessutom till att skaffa större kännedom om dig och övriga användare av webbplatsen. Detta kan bl.a. omfatta undersökningar och analyser i syfte att förbättra våra produkter, tjänster och vår teknik samt visning av innehåll och reklam som är anpassade till dina intressen och hobbyer.

      1. 3.1. Kontakt angående personuppgifter

        Om du vill få tillgång till de uppgifter som har registrerats om dig hos hvisk.com kan du vända dig till customerservice@hvisk.com eller ringa på telefon (+45) 31102220. Hit kan du även vända dig om felaktiga uppgifter har registrerats eller om du har andra invändningar. Du har möjlighet att få insikt i vilka uppgifter som har registrerats om dig och du kan invända mot en registrering enligt reglerna i personuppgiftslagen.

      2. 3.2. Skydd av personuppgifter

        Enligt personuppgiftslagen måste dina personuppgifter lagras säkert och konfidentiellt. Vi sparar dina personuppgifter på datorer med begränsad åtkomst som är placerade i kontrollerade faciliteter, och våra säkerhetsåtgärder kontrolleras kontinuerligt för att avgöra om våra konsumenters uppgifter hanteras rätt och med beaktande av dina rättigheter som konsument. Vi kan dock inte garantera 100 procents säkerhet vid dataöverföring via internet. Det innebär att det kan finnas en risk att andra otillbörligt tilltvingar sig åtkomst till uppgifter när data skickas och lagras elektroniskt. Du lämnar således ut dina personuppgifter på eget ansvar.

        Personuppgifter raderas eller anonymiseras löpande efterhand som det syfte för vilket de insamlades avslutas. Personuppgifter sparas i högst 12 månader efter användning.

        Den snabba utvecklingen av internet innebär att ändringar i vår hantering av personuppgifter kan bli nödvändiga. Därför förbehåller vi oss rätten att uppdatera och ändra nuvarande riktlinjer för hantering av personuppgifter. Om vi gör det ändrar vi naturligtvis datumet för “senast uppdaterat” längst ned på sidan. I händelse av väsentliga ändringar får du besked av oss i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

        I den mån personuppgifter om dig hanteras har du enligt personuppgiftslagen rätt att få information om vilka personuppgifter som kan hänföras till dig. Om det visar sig att de uppgifter eller den data som hanteras om dig är felaktiga eller vilseledande har du rätt att kräva att dessa verifieras, raderas eller blockeras. Du kan när som helst invända mot att uppgifter om dig blir föremål för hantering. Du kan även när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga över hanteringen av uppgifter och data som gäller dig. Klagomål lämnas till Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

        Mallen till vår cookie-policy har levererats av minecookies.org.


        Informationen på den här sidan uppdaterades senast den 23 januari 2015

loading

Laddar, var god vänta...

There is already an account with this email address. If you are sure that it is your email address, click here to login your account.

loading

Laddar, var god vänta...