Om informasjonskapsler

  1. 1. Eierinformasjon

    Dette nettstedet tilbys av:

    hvisk

    Ny Østergade 9, 4
    1101 Kbh K.
    Danmark

    E-post: customerservice@hvisk.com

    Telefon: (+45) 31 10 22 20

  2. 2. Informasjonskapsler
    1. 2.1. Nettstedets bruk av informasjonskapsler

      En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for at et nettsted skal kunne kjenne igjen datamaskinen din ved neste besøk. Det er ingen personlig informasjon lagret i våre informasjonskapsler, og de kan ikke inneholde virus. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til følgende formål:

      • Teknisk funksjonalitet, slik at vi kan huske dine innstillinger
      • Trafikkmåling, så vi vet hvor mange som besøker nettstedet vårt og kan bevise dette overfor annonsører
      • Målretting av annonsering, så vi kan vise deg annonsene vi tror er mest relevante og justere hvor ofte den samme annonsen vises.
    2. 2.2. Google Analytics

      Nettstedet bruker informasjonskapsler fra Google Analytics til å måle trafikken på nettstedet.

      Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    3. 2.3. Annonsenettverk

      Vi bruker informasjonskapsler for å registrere om du klikker på en annonse. Informasjonen vi samler inn, bruker vi til å målrette annonser slik at de har relevans for deg på bakgrunn av innholdet på hvisk.com

      Annonsene leveres via tredjeparts annonsenettverk som Facebook og Google. Ingen personlige opplysninger samles inn i den hensikt å dele dem. Hvis du ikke vil inkluderes i tredjeparts annonsenettverk, kan du deaktivere dem alle samlet eller individuelt her: http://minecookies.org/fravalg

    4. 2.4. Slik unngår du informasjonskapsler

      Her finner du en veiledning om hvordan du – helt eller delvis – unngår å motta eller slette informasjonskapsler: http://minecookies.org/cookiehandtering

  3. 3. Bruk av personlige opplysninger

    Personlige opplysninger gis aldri til tredjeparter, med mindre du selv uttrykkelig har samtykket til dette, og vi samler aldri inn personlige opplysninger uten at du har gitt oss disse opplysningene selv ved registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse eller lignende. Her samles det inn opplysninger om navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kjennskap til forskjellige emner.

    Personlige opplysninger brukes til å gjennomføre kjøpet eller tjenesten som opplysningene er samlet inn i forbindelse med. Opplysningene brukes i tillegg til å få økt kunnskap om deg og andre brukere av nettstedet. Denne bruken kan bl.a. omfatte undersøkelser og analyser som er rettet mot en forbedring av våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklamer som er tilpasset dine interesser og hobbyer.

      1. 3.1. Kontakt ang. personopplysninger

        Hvis du vil ha tilgang til opplysningene som er registrert om deg hos hvisk.com, kan du ta kontakt via e-post på customerservice@hvisk.com eller på telefon (+45) 31102220. Hvis vi har registrert uriktige data eller du har andre kommentarer, kan du henvende deg til samme sted. Du har mulighet til å få innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg, og kan protestere mot en registrering i henhold til reglene i personopplysningsloven.

      2. 3.2. Beskyttelse av personopplysninger

        Ifølge personopplysningsloven skal dine personopplysninger oppbevares sikkert og konfidensielt. Vi lagrer dine personopplysninger på datamaskiner med begrenset tilgang. Disse er plassert i kontrollerte lokaler, og våre sikkerhetstiltak kontrolleres fortløpende for å avgjøre om våre brukeropplysninger håndteres forsvarlig og med hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverføringer via Internett. Dette betyr at det kan være en risiko for at uvedkommende får tilgang til opplysninger når data sendes og lagres elektronisk. Du oppgir derfor dine personopplysninger på egen risiko.

        Personopplysninger slettes eller anonymiseres fortløpende så snart de har tjent formålet de ble samlet inn for. Personopplysninger lagres i høyst 12 måneder etter bruk.

        Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendig. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Gjør vi det, retter vi selvsagt datoen for “sist oppdatert” nederst på siden. Ved vesentlige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig melding på nettstedet vårt.

        I den grad vi behandler personopplysninger om deg, har du ifølge personopplysningsloven rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan knyttes til deg. Hvis det viser seg at opplysninger eller data som behandles om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve at disse korrigeres, slettes eller blokkeres. Du kan til enhver tid protestere mot at opplysninger om deg blir behandlet. Du også når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Du har sjansen til å klage over behandlingen av opplysninger og data om deg. Klagen skal rettes til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, avsn. 1.

        Malen for våre retningslinjer for personvern er levert av minecookies.org.


        Opplysningene på denne siden ble sist oppdatert 23. januar 2015

loading

Loading Please Wait...

There is already an account with this email address. If you are sure that it is your email address, click here to login your account.

loading

Loading Please Wait...