Om cookies

  1. 1. Ejeroplysninger

    Dette website udbydes af:

    hvisk

    Ny Østergade 9, 4
    1101 Kbh K.
    Denmark

    E-mail: customerservice@hvisk.com

    Telefon: (+45) 31 10 22 20

  2. 2. Cookies
    1. 2.1. Websitets brug af cookies

      En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Dette website anvender cookies til følgende formål:

      • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger
      • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører
      • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.
    2. 2.2. Google Analytics

      Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

      Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    3. 2.3. Annoncenetværk

      Vi anvender cookies til at registrere om du klikker på en annonce. Den information vi indsamler, bruger vi til at målrette annoncer således, at de har relevans for dig på baggrund af indholdet på hvisk.com

      Annonceringen leveres via tredjeparts annoncenetværk såsom Facebook og Google. Ingen personlig information 9PII) indsamles med henblik på deling. Hvis du ikke vil inkluderes i tredjeparts annoncenetværk kan du fravælge dem alle sammen eller individuelt her: http://minecookies.org/fravalg

    4. 2.4. Sådan undgår du cookies

      Se vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage eller slette cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

  3. 3. Brug af personoplysninger

    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

    Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

      1. 3.1. Kontakt vedr. Personoplysninger

        Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos hvisk.com, kan du rette henvendelse til customerservice@hvisk.com eller på telefon (+45) 31102220. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

      2. 3.2. Beskyttelse af personoplysninger

        Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

        Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

        Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

        I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

        Skabelonen vedr. vores cookiepolitik er leveret af minecookies.org.


        Oplysningerne på denne side er sidst opdateret 23. januar 2015

loading

Loading Please Wait...

There is already an account with this email address. If you are sure that it is your email address, click here to login your account.

loading

Loading Please Wait...